ШОКИРАЩО ВИДЕО! Настаняват ПРИНУДИТЕЛНО нелегални, против волята на собственика на хотел в Италия

Видеото показва как Фогли опитва да барикадира вратите към хотела си, докато казва на полицията,“ Това не е ваше! Не, те няма да дойдат вътре!

„. Полицията твърдят, че са просто си вършат „дълга“, преди да кажат на Фогли , че ако той не предаде ключовете за хотелските стаи, те ще нахлуят. „Искате ли да ги поставите и в апартамента ми също?“ Фогли моли докато мигрантите влизат във фоайето на малкия му хотел.

Също така бе съобщено, че Фогли по-късно припада в резултат на стреса, който изтърпял. Подобни случаи се случват в цялата страна.

„На някои места, като при инцидента, който е описан по-горе, собствениците се противопоставят; в други случаи те си сътрудничат и отбраната е оставена на местните граждани.“

Междувременно граждани от цяла Европа са получавали домашни посещения и дори са арестувани само заради критикуване политиката на отворени врати на своето правителство за мигрантите.

В холандския град Леуварден 20 опоненти на плана да се създаде център за предоставяне на убежище в местността „получили полицейски посещения у дома“,   други били  предупредени да внимават с техния „тон“ в социалните медии.

Предполага се, че тези расисти са недоволни, че мигрантите културно обогатяват европейските градове и градовете с тяхното очарователно и екзотично поведение, който включва използване на обществени чешми за почистване на техните ануси …

Припомняме, че по-рано в Евроатлантическия халифатски катун Швеция, изхвърлиха семейство, за да настанят нелегални пришълци.

http://bultimes.com/shokirashto-video-nastanyavat-prinuditelno-nelegalni-protiv-volyata-na-sobstvenika-na-hotel-v-italiya/