Инсайдер: Във ФБР и разузнавателната общност на САЩ започна бунт срещу Клинтънови (видео)

И разузнаването е предавало съобщения за имейлите им на  WikiLeaks, за да предотврати  „преврата“ на Клинтънови, пише  yournewswire.com

Има бунт в американската разузнавателна общност, обяснява Стив Печеник  (Pieczenik) – в същия ден  ФБР пусна тихо и мистериозно документи с  разследване на  Хилъри Клинтън, които  не е трябвало да се разсекретяват в продължение на 25 години.img_0811

От ФБР изтичат имейли до WikiLeaks, за да срине „тихия  преврат“ от  страна на семейство Клинтън, твърди ветеранът от  Държавния департамент Стив Печеник.

Имейли, публикувани от WikiLeaks, бяха предадени от  смели  членове на разузнавателната общност на САЩ в опит да разобличат  корупцията на  Хилъри Клинтън и да се спре избирането й, казва екссътрудникът на Държавния департамент Стив Печеник.

Клинтън инициираха „безшумен преврат“ в стремежа си за власт, заявява Печеник, обяснявайки, че в Белия дом,  съдебната система, ЦРУ, ФБР, Лорета Линч и Джеймс Коми, всички са били „кооптирани“ във властта чрез политическо връзкарство.

Но Печеник, ветеран на Държавния департамент, който е служил в администрациите на седем администрации, казва, че в разузнавателната общност е започнал бунт и се е разгърнал  „контрапреврат“.

„За да се спре този преврат, ние в разузнавателната общност се обединихме неофициално, и с тяхно разрешение започвам да съобщавам, че сме започнали контрапреврат чрез  Джулиан Асанж и Уикилийкс“.

Печеник  е бил  заместник-помощник държавен секретар при  Хенри Кисинджър, Сайръс Ванс и Джеймс Бейкър, и е служил в администрацията на Джералд Форд, Джими Картър, Роналд Рейгън и Джордж H.W. Буш като заместник-помощник секретар. Той е законен инасйдер с връзки във всички ведомства и агенции.

Неговите изявления биха могли да обяснят   безпрецедентните  и загадъчни действия  на ФБР във вторник. ФБР тихо и неочаквано направи документите, свързани с разследването на Хилъри Клинтън, достъпни за обществеността – документи, които не би трябвало да бъдат разсекретени до 2041 г.

Ние най-накрая да можем да спрем да обвиняваме руснаците. Печеник  ясно казва, че американското разузнаване – смели мъже и жени от  ФБР, ЦРУ и разузнавателната общност като цяло, са предоставили имейли на  Джулиан Асандж и WikiLeaks, за да сринат  „Втората американска революция“.

Този  контрапреврат е  насочен срещу Хилъри Клинтън и кампанията й. Тяхната цел е мирен преход на властта от корумпираните Клинтън.

„Нещо трябваше да се направи, за да се спаси републиката“, – обяснява той.

http://yournewswire.com/fbi-emails-wikileaks-clinton-coup/