Зукърбърг отрече да е рептил

Основателят и главен изпълнителен директор на Facebook, Марк Зукърбърг по време на сесия с въпроси и отговори в  живо предаване по Facebook отрече да принадлежи  към рептилиите.

Един от потребителите на социалната мрежа го  помоли  да коментира слуховете, че Зукърбърг, както и много други милиардери, в действителност са огромни гущери, които само се  преструват на хора. Основателят на Facebook отхвърли съмненията за принадлежност към рептилиите и саркастично каза, че очаква още  подобни въпроси.

„Това ще бъде хубаво предаване, ако има още  такива въпроси“, –  засмя се той. В същото време зрителите  веднага отбелязаха, че докато отговаряше за  рептилиите Зукърбърг изведнъж стана нервен – явно такъв неуместен въпрос доста го е изненадал.

Общо по време на четиричасовоте предаване,  гледано  от повече от 6 милиона души, Зукърбърг отговори на десетки въпроси, и разговаря с дошлия му на гости  комик Джери Зайнфелд.

В началото на април Facebook  направи  видеото на  живо достъпно за всички потребители. Преди това услугата бе  достъпна само звезди, които трябваше да я направят по-популярна.