Екссъпругата на Путин Людмила се омъжи повторно и смени фамилията си

Бившата съпруга на руския лидер, която вече е на  58 години, се е омъжила за  37-годишният Артур Очеретни – ръководител на фонда „Център за развитие на междуличностни комуникации.“

Разследване, проведено от Фонда за борба с корупцията,  потвърди наскоро появилата се в медиите информация, че Людмила Путина, бившата съпруга на Владимир Путин, се е омъжила повторно. За това  в своя блог съобщи  експертът на ФБК Георгий Албуров.

За  втория брак на Путина на  19 януари писа  „Събеседник“. Както се оказва, бившата съпруга на руския лидер, който вече е  на 58 години, се е омъжила за  37-годишният Артур Очеретни – глава на междурегионалния  обществен фонд „Център за развитие на междуличностните комуникации.“ Фондът е под  неофициалната егида на  Путин.

След развода си с  държавния глава  Путина си връща   моминското си име Шкребнева.

За Oчеретни е  известно, че той  преди това е работил в компанията „Арт шоу центъра“, която организира събитията за „Единна Русия“,  ONF, „Газпром“ и други подобни структури.

Слухове за развода на  Путин и съпругата му витаеха в продължение на няколко години. През април 2008 г. за това  съобщи в-к „Moсковски кореспондент“. Изданието също така писа за  предстоящия брак  между Путин и Алина Кабаева, спортистка, гимнастичка и депутат в Държавната Дума от „Единна Русия“. Почти веднага след това вестникът бе закрит. По-късно   различни медии писаха, че Кабаева има две деца от Путин.

Източник:  Grani.Ru