Генерал от САЩ разкрива какво всъщност се случва на Марс

Авторитетен генерал от разузнаването на  американската армия потвърждава присъствието извънземни  на Марс.

„Времето да се вдигне  завесата над тази тема вече е настъпило. Ние имаме сведения от най-надеждните източници – тези, които са в състояние да разберат – за интересно явление, същността на което все още не е определена“

Тези думи са на Джон Подеста, ръководител на администрацията на Клинтън и съветник на Барак Обама. Това е силно изявление, защото е вярно. Сега имаме показанията на стотици и стотици високопоставени, много надеждни хора от политиката и правителството, военни и разузнавателни служби, които казват, че феноменът НЛО и извънземните наистина са реални и заслужават сериозно внимание, пише collective-evolution.com

Запознайте се с изявления на само някои от тези „надеждни“ хора ТУК.

Ние също имаме официални, разсекретени документи, в подкрепа на тези твърдения, можете да видите някои от тях Тук ..

Вече е ясно, че:

„Има достатъчно доказателства, че ние сме били в контакт, че тази цивилизация е  в контакт с нас  от много дълго време“ – Брайън О’Лиъри, доктор на науките, бивш астронавт на НАСА и професор по физика в университета в Принстън (source)).

Но не става дума само за НЛО / извънземни явления, които изглежда  стават все по-прозрачни. Странни неща са били открити в космоса. Може би затова   руското правителство наскоро призова за международно разследване на  изчезналите  филми от лунните кацания на американците или защо физикът от  американското министерство на отбраната и заместник-ръководител на мисията Clemintine на  Луната наскоро ни разкри това, което наистина се е случило там.

Генерал-майор А. Stubblebine може да се добави към дългия списък. Въпреки че той не е участвал в заседанията за  „Разкритие“  (където редица военни, политически, академични и правителствени служители свидетелстват пред  няколко бивши членове на Конгреса), правомощията му  говорят сами за себе си.

Марс

Stabblibyayn е  пенсиониран генерал-майор. Той също така е бил генерал,  командир на U.S. Army Intelligence and Security Command  (INSCOM –  командната структура на разузнаването и сигурността на американската армия), както и един от най-изтъкнатите американски войници и командир  на армейското разузнаване на САЩ с  16 000 войници.
subblebine

Той също така е бил и един от основните поддръжници на „психологическите“ войни и ключов играч в „Старгейт“,  програма за дистанционно виждане. Такова наблюдение  може да се определи по няколко начина. Това е способността на отделни хора да описват отдалечени места, намиращи се на  няколко стотици хиляди километри (понякога и повече) от физическото им местоположение.

Резултатите от този проект са били разсекретени и публикувани в Journal of Scientific Exploration.    (източник)

В тази програма, хората успешно описват физически обекти, въпреки че те никога не са били там.

Ето какво казва генерал   Stabblibyayn за Марс (може би от наблюденията на някой от тези дистанционни наблюдатели?):

„На повърхността на Марс има структури, аз ще ви кажа,  че под повърхността на Марс има структури, която не са забелязани от камерата на Voyager, преминал покрай планетата през 1976 г.

Аз също ви кажа, че на повърхността на Марс има машини (оборудване),  има такива и под повърхността на Марс. Можете да ги видите, можете да ги разгледате в подробности, можете да видите какви са те, къде са те, кои са те, както и много други детайли. “ (Dolan, Richard. UFOs And The National Security State: New York: Richard Dolan Press)(source 2))
Помислете за това за момент. Дали е измислица?