Преди 15 000 години някой е летял и е взривявал атомни бомби

Следи от летателни апарати и атомни взривове в древноиндийски паметници

Съществуват много данни за удивителни летателни апарати тясно свързани със съдбата на загадъчния град Мохенджо-Даро, изгорен от оръжие с чудовищна сила.

Сражения в небесата

«…Когато настъпи утрото, Рама, който превзе небесния кораб, се приготви да излети. Този кораб беше голям и прекрасно украсен, двуетажен с много стаи и прозорци. Корабът издаде мелодичен звук, преди да се отправи към висините“. Така се описва в древния индийски епос „Рамаяна“ стартът на бога-герой в небесния кораб. И това не е единственото свидетелство- почти във всички текстове на санскритски има разкази за това, как боговете са се сражавали в небесата с помощта на някакви летателни апарати вимани, снабдени с оръжие. Например в книгата на великия мъдрец Махариджи Бхарадваджа «Виманик Пракаранам“ или „Трактат за полетите“ е споменат мощен светлинен лъч, който можел да се фокусира на всякакъв обект и да го унищожи.

Много древни ръкописи съдържат технически подробности за древните апарати, описани с думи, които в превод означават “ тяга“, „графит“, “ покрити с мед жици“, „кристални индикатори“. Изобилстват подробни инструкции за управлението на виманите. И ако може да им се вярва, то тези апарати са били в състояние да висят в небето и рязко да променят посоката на движението си. Дали пък това не е НЛО?

Тайната на Мохенджо-Даро

Известно е, че Индия и Тибет са привличали интереса на нацистите, които, както се говори, са се прославили със своите “ летящи чинии“. От началото на 1930 година те всяка година са пращали там експедиции. Възможно е и да са изкопали някакви части на летателни апарати. И не само това.

Легендите твърдят, че древната индийска империя Рама е била разрушена преди 15 000 година от някакво мощно оръжие. Английският изследовател Дейвид Девънпорт, който е анализирал “ Виманик Пракаранам“ и „Рамаяна“, където има описание на тази сила, е стигнал до следния извод: град Мохенджо Даро, който принадлежи към най-древната доарийска цивилизация в басейна на река Инд на територията на Пакистан и още няколко града наблизо, са били унищожени от атомни бомби.

Ето какво е написано за една от битките : „Гурка /божество/, долетя на бърз и мощен виман, изпрати срещу трите града мощен единичен снаряд, зареден със цялата мощ на Вселената. Припламващ стълб от дим и огън избухна като десет хиляди слънца… Невъзможно беше да се разпознаят загиналите, а оцелелите живяха малко: опадаха им косите, зъбите и ноктите.“ Това прилича на Хирошима…

И най-важното: в остaнките на Мохенджо Даро има явни белези от въздействието на много висока температура и силна ударна вълна. Откритите в епицентъра на предполагаемия взрив останки на керамични съдове са разтопени. В тези места е открит и пясък, превърнат в стъкло…

Източник: BGfactor