Полк. Н. Марков: Комунизмът е подменено от подлеци християнство

Комунизмът се превърна в сила и мощ! Той разврати българския Дух! Разврат. Съществува причинно-следствена връзка за това. По същество. Всъщност комунизмът е подменено от подлеци Християнство.

Ето ви доказателството в първата християнска община, четете внимателно:

„А множеството повярвали имаха едно сърце и една душа и никой нищо от имота си не наричаше свое, но всичко им беше общо. Помежду им нямаше ни един,  който да се нуждае, защото които притежаваха земи и къщи в излишък, продаваха ги и донасяха цената и слагаха пред нозете на апостолите. И се раздаваше всекиму според нуждата“ (Д. Ап. 4:32-35)


Кой открадна идеята, Библията или комунистическите идеолози?


Не това обаче е същината на тумора комунизъм. Същината на християнството е правилна вяра в Бога и живот извън идоли! И получаваш благо за теб и земята ти.


Белегът, че си отстъпник от Бога е допускане от Него на друговерци в земите ти и заличаването на рода ти. Заличаване!

Ето текста:


“ Какво още трябва да сторя за Моето лозе и го не сторих? Защо докато очаквах да принесе добро грозде, то даде диво грозде? Аз ще ви кажа какво ще направя с лозето Си: ще му махна оградата и то ще бъде опустошавано. Ще му разруша стените и то ще бъде тъпкано и ще го оставя да запустее. Няма ни да го режат, ни да го копаят и ще обрасне то с тръни и бодили и ще заповядам на облаците да не изливат дъжд върху него“.(Ис.5:3-7)


Лозето сме ние. Хайде сега огледайте семействата си и целия ни български род! Имате ли ограда? Грижи ли се някой за вас? Някога ние българите научихме народите на знание и вяра в Бога, а днес комунисти и чуждоверци пред очите ви подменят и това. О, неразумни юроде!

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566