През следващите години хората ще осъществят контакт с извънземни

24225_6427777777777777Експерти от  NASA наскоро обявиха, че в следващите двадесет години ще успеят да осъществят контакт с извънземни.

Това беше заявено буквално вчера от един от експертите в областта на астрономията Чарлс Болден,  работил дълго като астронавт.

Заемащата позиция  на един от главните администратори в „NASA“, експертът и професор в института за съвременни технологии Сара Зигер заяви, че не изпитва  дори най-малко съмнение относно съществуването на извънземни цивилизации.

По общо мнение на двамата водещи специалисти, близкото бъдеще ще бъде ознаменувано от редица събития, които ще бъдат истински пробив в областта на задълбочените астрономически изследвания.

8 thoughts on “През следващите години хората ще осъществят контакт с извънземни

  1. Ако стане така ще останем само аз ти и един автобус хора.

  2. Да избият ненужните същества, а праведните оцелели да усъвършенстват. А те да дадат начало на нова по-съвършена раса и много по-съвършено общество, живеещо в мир и съзидание с всички други земни и извънземни раси.

  3. А може би контактът е отпреди хиляди години и Папата знае за него. Ватикана и масоните добре знаят за него.

  4. Твърде възможно да е вярно. И ужасно ако е така.

  5. А може би сме им роби от как свят светува,само дето още не сме го осъзнали?!

  6. Тогава е подписан договора между Америка и Грейовете дошли от зета ретикули!Предмет на договора е те да ни дават високи технологии а ние да им дадем място за бази и експерименти с хора и животни.

  7. Контакта отдавна е установен а тогава може би ще го разсекретят?!? Кантакта е установен още през 1953 – 1957 ма година от Дуайт Айзенхауер

  8. Време е вече нашите създатели да се покажат и да ни кажат кога и защо са ни създали.Може би идеята е била благородна – да населим планетата Земя.Може ТЕ да са бившите земни обитатели отпътували в Космоса преди поредния земен катаклизъм и върнали се после … след хиляди земни години да ни създадат в променените климатични условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *