Хилъри Клинтън заяви, че черпи мъдрост от Библията

klintonБившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън заяви, че Библията има огромно влияние върху живота и, тя е нейният източник на мъдрост и вдъхновение.

Тя говори за това интервю, в рамките на рекламната кампания на новата си книга «Трудни решения» (Hard Choices), – пише invictory.com.

Според Клинтън, Библията има невероятно влияние в нейното оформяне като личност.

„Може би аз ще ви се сторя  предсказуема, но Библията е повлияла и все още силно влияе върху моето мислене. От детството си четях Писанието, запаметявах  библейски стихове и те ми помогнаха в живота, те ме насочваха“- каза Клинтън.

„Аз както и преди мисля, че тя източник на мъдрост, вдъхновение и насърчение“ – отбелязва Клинтън.

Хилъри Клинтън през април взе участие в женския конгрес на Църквата на обединените методисти. По време на събитието, на което присъстваха около 7000 жени, тя изрази своето признание към Методистката църква, отбелязвайки, че тя е спасението на Бог и има огромен принос за обществото.

„Ако ние сме истински ученици на Христос, ние ще  помагаме на хората в нужда и ще се грижим за тях. Това е нашето служение“-  каза тогава Клинтън.

Следва да се отбележи, че още от детството си Клинтън посещава Обединената методическа църква в  Илинойс. Сега тя е енориаш на Методистката църква  в Ню Йорк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *