Джералд Селенте: Путин, Украйна, Третата световна война и предупреждението на Айнщайн

selenteПреди дни топ-прогнозистът Джералд Селенте говори с King World News за Путин , Украйна , Третата  световна война , както и за предупреждението на Алберт Айнщайн. По-долу е това, което Джералд Селенте, основателят на Trends Research,  човекът, който се счита за топ-прогнозист на глобалните тенденции,  казва в едно забележително интервю.

Селенте : „Когато четете заглавията : „Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност“, вие трябва да ги вземате на сериозно Струва ми се , това  е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я  дестабилизират, “ без да имат стратегия за изход“.

“ Сега имаме насилие,  което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари.  Сега имате нов лидер в Украйна , той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим.  Кой е този човек? Той е – никой.  Но той е този, който Западът иска да постави в  Украйна .

Така  сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на „бившата съветска република“.  Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с  руски разузнавателен кораб в Куба .

Но руснаците няма да  позволят Украйна да попадне  в ръцете на ЕС и САЩ . Това последното беше   част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато  чуваме , че САЩ предупреждават Русия да не се намесва – това е пълно лицемерие . САЩ вече са похарчили 5  милиарда щатски долара , за да се дестабилизира Украйна.

Ние говорим на Русия да  не се меси в делата на съседна страна, където  има военни бази , стратегическо място за тръбопроводи и други стратегически активи ? Нашите призиви към Путин да не се забърква, изглеждат смешни“.

Ерик Кинг : „Джералд, както  знаете цената на златото е почти замразена, въпреки факта, че е налице конфликт в Украйна“.

Селенте : „Да предположим, че вие живеете в Украйна , и  сега сте притеснени за перспективата в банковия сектор –   няма  пари.  Украйна иска веднага  35 милиарда щатски долара финансова помощ само за подпомагане на страната.  Ще се чувствате ли по-безопасно, ако имате злато в тази ситуация ?

И когато гледаме към златото, нека не забравяме , че пазарите се колебаят бясно, златото  отбелязва устойчив ръст в цената. Но това не е в интерес на западните централни банки, особено в този момент, за да се разглежда златото като сигурно убежище по време на геополитическа нестабилност и икономическа несигурност. А както добре знаем , пазарите са манипулирани.

Въпреки това, както виждаме, се случва все по- глобална дестабилизация , дали в Украйна , Турция , Тайланд, или протестите във Венецуела , златото е сигурно убежище за активите и това е нещо, което се издига сред  другите активи. “

Селенте добавя: “ Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия,  просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са  руснаци.

Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да  заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия , защото ако го направят , това ще постави началото на Трета световна война.

И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги  камъни“.

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2014/2/27_Celente_-_Putin,_Ukraine,_World_War_III_%26_Einsteins_Warning.html

Мрачното пророчество на Джералд Селенте

Джералд Селенте: „изчезнало е не само германското злато“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *