Синът на Майкъл Дъглас бе освободен от единичната килия

1395241375sna-maikla-duglasСлед две години строг тъмничен затвор, синът на Майкъл Дъглас,  Камерън,  е бил пуснат в обща килия. Това се случи след шест месеца , след като Майкъл излезе на Emmy Awards 2013 с емоционално изявление, в което каза, че не му позволяват да види сина си в продължение на няколко месеца.

Майкъл Дъглас нееднократно е заявявал, че е разочарован от сина си , който използва и разпространява наркотици, за което всъщност бе осъден през 2009 година. Но сега 69 -годишният актьор е „разочарован“ от системата, която е твърде жестока.

Следва да се отбележи , че той и бившата му съпруга и майка на  Камерън – Дендра, написаха публично изявление , молейки за  помощ  приятели като Йоко Оно, Бианка Джагър, Келвин Клайн. Всъщност те искали помощ само за да видят сина си .

„Нашият син Камерън е в строг тъмничен затвор.

Той бе осъден на 9 години. Това е най-дългата присъда за такъв вид престъпление. Моля, помогнете ни  само  да видим сина си“.

Следва да се отбележи, че Камерън попада в единична кили  заради неговото „отлично“ поведение в затвора. Вече попаднал там,  няколко пъти е залавян с наркотици. Затова ръководството просто го изолира за две години, със  забрана за  срещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *