Европа се намира на прага на нова «студена война» с Русия, смята Уилям Хейг

Европа се намира на прага на нова «студена война» с Русия, заяви министърът на външните работи на Великобритания Уилям Хейг,  предупреждавайки Русия за дестабилизиране на ситуацията в източната част на Украйна, съобщава The Guardian.

Уилям Хейг заяви, че целият свят разглежда кримския  референдум като незаконен.

Политикът посочи, че усилията за дипломатическо разрешаване на ситуацията ще продължат, но въпреки това смята, че Русия не показа никакви признаци на желание за деескалация на кризата.

На въпрос за това как политикът оценява мащаба на кризата, Хейг каза: «Аз не бих я описал като «студена война», но това ще зависи от по-нататъшното развитие на събитията».

One thought on “Европа се намира на прага на нова «студена война» с Русия, смята Уилям Хейг

  1. ТОЗИ Уилям Хейг ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЛИ Е !Целият свят знае ,че в преврата в Киев участваха 5000 неонацисти , наемници и всякаква СВОЛАЧ СПОНСОРИРАНА и ОРГАНИЗИРАНА ОТ САЩ и ЕС !!! И ЦЕЛИЯТ свят вижда как един законен РЕФЕРЕНДУМ в който са участвали ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ ТАМ според ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ НА ЦИНИСТИТЕ е незаконен а едно НЕОНАЦИСТКО правителство е законно ! ЕБЕМ ВИ И СВЕТОВНИТЕ ИГРИЧКИ ЦИОНИСТИ МРЪСНИ АМЕРИКАНСКИ !!!!!!! МРЕТЕ ВСИЧКИТЕ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *