Календар на маите, скандинавски митове, и още няколко апокалипсиса

apoВсяка година, според различни прогнози, човечеството очаква края на света . Наскоро, 21.12.2012 , преживяхме деня на Страшния съд според  календара на маите.

Вчера, 22.02.2014, оцеляхме сред друг апокалипсис , този път според скандинавската митология. Митовете на викингите  казват, че на този ден е великата битка между боговете и чудовищата. Битката ще свърши, когато гигантът Сурт   излее силата си върху света и неговият огън  ще го изгори.

Следващият край на света ще се случи в края на тази година. Той е предсказан от някои експерти на НАСА. Те са открили гигантски облак от космически прах, който приближавайки се, ще  унищожи не само Земята , но и цялата слънчева система.

Следа катастрофално наводнение. Климатологът от  Института за космически изследвания Годард Джеймс Хансен смята, че през 2016 г. всички ледниците ще се стопят и и ще наводнят голяма част от земята .

Предвиждане за  следващия края на света, който се очаква през 2018 г. , и ще има ядрена война, е направил и  Нострадамус .

През 2021 ни чака инверсия на магнитното поле на Земята , заради което животът на планетата ще умре от космическата радиация.

И най-накрая , през 2029 и 2036, два пъти, очевидно за гаранция, Земята ще се сблъскате с астероида Апофис .

И това далече не е изчерпателният списък с „щастливите “ моменти от живота на нашата планета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *