Американка подари на близките си незабравима Коледа две години след смъртта си (видео)

    Американката Бренда Шмитц успя да изненада с коледно обръщение близките си повече от две години след смъртта си. Жената успяла да направи това с помощта на журналистите от радиостанция STAR 102.5, които прочетоха в ефир нейното Коледно послание към семейството.

    Бренда починала през август 2011 година от рак на 46 години. Месец преди смъртта си написала писмо до близките си, което предала на свой приятел. Последният трябвало да предаде това послание на станцията, само когато съпругът на Бренда – Дейвид, си намери достойна спътничка в живота.

    Така, преди около две седмици , персоналът на радиостанцията получил писмо от оня свят. Посланието било прочетено в рамките на програмата Christmas Wish, посветена на изпълнението на желанията на слушателите за Коледа.

    В предаването бил поканен Д. Шмитц, който не знаел нищо до последната минута. Когато му прочели писмото от мъртвата му съпруга, той избухнал в сълзи, без да е в състояние да се справи с емоциите си.

    В това писмо Бренда поздравила мъжа си, децата и новата партньорка на Дейвид с Коледа, а също така направила на всички подаръци. Тя помолила мъжа си да поглези новата си любов : да я изпрати на спа , масаж, да и организира шопинг или да отиде някъде с нея на почивка. „Накарай я да се усмихне, покажи и, че aз наистина оценявам усилията и “ – казва Бренда на съпруга си.

    Aмериканката също така поискала Дейвид да заведе цялото семейство на „вълшебно пътешествие“, което завинаги ще помнят. Накрая Бренда помолила да организират парти за персонала на клиниката, където се лекувала. Според женaта, тези лекари заслужават благодарност за всичко, което правят за пациентите с рак.

    „Искам Дейвид, нашите момчета и жена му, да знаят, че аз ги обичам “ – пише Бренда в писмото си.

    Както съобщават от радиостанцията, за всичките 20 години на предаването на Christmas Wish, никога досега не са чели такова прекрасно писмо и са трогнати до сълзи от посланието на Бренда. Американските медии съобщиха, че всички пожелания, направени от жената в задгробното съобщение, са осъществени с помощта на спонсори.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *