ВМРО иска мерки срещу имигрантската престъпност

    Днес в 16.00 ч. пред централата на ВМРО на ул. „Пиротска“ 5 ще се проведе открито събрание, на което ще бъде взето решение какви действия да бъдат предприети срещу имигрантската престъпност.

    Тази нощ в центъра на София, в близост до джамията, младо момиче е нападнато от лица от африканско-арабски произход. Тя е наръгана 10 пъти с нож в магазина, в който работи. В момента Виктория е настанена в „Пирогов“, а лекарите се борят за живота на 20-годишното момиче.

    Вики е наша съмишленица и приятелка. Призовавам всеки, който има отношение по темата „нелегални имигранти“, да се присъедини към нас, без значение от политическите или футболните си пристрастия, апелира заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

    В София незабавно трябва да се въведе ред и да се осъществи контрол над лицата, които очевидно са дошли тук с цели като тези на нападателите на Вики. Подчертаваме, че ако и този път няма реакция от онези, в чиито ръце е да се справят с проблема, заплахата от катастрофа е голяма. Не можем да рискуваме сигурността и живота на българските граждани, категоричен е Джамбазки.

    Припомняме, че откакто в страната се заговори за криза с бежанците от Сирия и нелегалните имигранти от Африка, ВМРО не спира да призовава за решение на проблема, но правителството не предприема мерки.

    Сред исканията на партията са прекратяване на безконтролният прием на чужденците през границата ни с Турция, както и експулсиране на всички онези, които са преминали нелегално в България и не бягат от война.

    Преди месец ВМРО започна петиция против приемането на бежанци и нелегални имигранти, която вече е подписана от стотици софиянци.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *