Белият хляб съкращава живота

    gluten-hlyabДнес хората масово преминават на черен хляб. Това е свързано с тенденцията за увеличаване на случаите на рак, а оттам и желанието на хората по някакъв начин да запазят   здравето си.

    Хлябът, направен от бяло брашно, е  лишен от много хранителни вещества, които са необходими на организма да поддържа имунитета си.

    В миналото  хляб са пекли всеки ден, защото той бързо се развалял. След проучване от хлябa oтстраняват  витамина  инозитол, лецитин, както и седемнадесет други витамини, и така се появява белият хляб .

    Меркантилността надделява и сега хлябът се съхранява в продължение на седмици, но започват бързо да се увеличават  сърдечно-съдови заболявания, проблеми с кръвообращението.

    Една проста формула: колкото е по-бял хлябът, толкова по-бързо изчезвате.

    (бел. ред. : Според мой познат хлебар, който вече не е такъв, в белия хляб брашното е само 30 %. Останалото не пожела да каже какво е. Освен това от собствен опит мога да кажа, че преди похапвах по 4-6 филийки бял хляб на ядене. Ефектът беше наднормено тегло, лош сън, болки по ставите, периодично сърцебиене, бърза уморяемост. След като спрях белия хляб, тези симптоми по вълшебен начин изчезнаха, и то в рамките на само няколко дни.)

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *