Кайсиевите ядки – спасение от смъртоносна болест

    kaysiyaРедовната консумация на кайсиеви ядки помага да се предотврати развитието на рак чрез инхибиране на растежа и размножаването на раковите клетки. Това изявление е на американеца Едуард Грифин, който е изучил лечебните свойства на съдържащия се  в кайсиевите ядки витамин B17, който в чист вид е  известен като лаетрил.

    В книгата си „Свят без рак“  Едуард Грифин представя научно обяснение на действието на витамина чудо, и в същото време задава въпроса защо в съвременната традиционна медицина, той не се използва в борбата срещу смъртоносната болест, тъй като откакто е открит В 17, са  били излекувани в болниците много хора. А след това  фармацевтичните компании по неизвестни причини  забраняват витамина.

    Авторът смята, че проблемът вероятно е свързан с политиката, която е световният елит води в областта на онкологията. Всяка година за изследване на тази смъртоносна болест и нейното лечение, както и за производството на химични лекарства за борба с рака се изразходват милиарди долари .

    Витамин B17 се намира в костилките на такива плодове като кайсии, бадеми, череши, праскови, сливи, ябълки, ленено семе, просо, леща, грозде, някои бобови растения и някои треви. Преди 35 години този витамин е забранен за  лечение на рак. Фармацевтите тогава говорят за  токсичността на кайсиевите и бадемовите култури заради  съдържанието на цианид в тях. Въпреки това, дори и при  активна консумация на кайсиеви ядки,  не се съобщава за отравяне с тях.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *