В Япония набира популярност услугата наем на възрастни мъже

    ku-bigpicЯпонската дума „Оссан“  е доста груб епитет, който означава „мъж на средна възраст“, но   в Токио  всеки желаещ може да си наеме такъв „оссан“. Фирмата Ossan Rental е готова да предостави на вашите  услуги мъж , който е е в първа младост само за 1000 йени ( $ 10 ) на час.

    И това няма да  е просто един обикновен японец на средна възраст, а 65 -годишният бивш професионален бейзболен играч Мичио Сенда (Звезда от 1978 г. ) или 46 -годишният бивш продуцент на модни ревюта Таканобу Нишимоту. Сега и двамата са само оссан, които могат да бъдат наети срещу скромна такса.

    Не си мисля нещо неприлично. Никакви сексуални услуги . На официалния сайт на фирмата е обяснено,  че оссана може да се наеме за посещение на изложба , или да има някой, на който да говорите на вечеря за превратностите на личния си живот, или просто да се возите в колата и да слушате музика, да ви направи една компания, когато търсите нов апартамент, да обсъдите идеите си и да слушате съветите му и още много неща.

    Ако желаете, можете дори да изпратите оссана до магазина или да го използвате за да свърши нещо около къщата.

    Колко често хората използват услугите на агенцията? Според данните, публикувани на интернет страницата и, през август е имало 50 поръчки, като  70 процента от поръчалите са жени, а останалите  30 – мъже .

    Повечето от тях са редовни клиенти.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *