Бившият диктатор на Румъния Чаушеску контактувал с извънземни

    nikolae_chausheskuМексиканската преса обвинява екзекутирания  румънски комунистически лидер Николае Чаушеску в съюз  с извънземните. Това пише румънското издание Evenimentul Zilei.

    Според материал на вестника Zolcalo Saltillo, Чаушеску е бил в контакт с извънземни от 1977 година.

    Твърди се, че за осъществяване на сделката за предаване на  извънземна цивилизация на румънски деца за експерименти, диктаторът е издал указа 770 за увеличаване на раждаемостта, както и за забраната на абортите. Мексикански журналисти пишат, че връзките на Чаушеску с извънземните са разкрити от разузнавателните агенции на САЩ.

    „Бившият диктатор на Румъния е отнесъл тази тайна в гроба, но проучването на американските тайни агенти е осветило някои събития, които показват, че бившия комунистически лидер е имал връзки с мистериозни същества, най-вероятно, извънземни“, твърди Zolcalo Saltillo.

    Извънземните  имали тайна и непревземаема база в Карпатите, където НЛО на извънземните кацали и  провеждали експерименти. Районът бил блокиран и всеки, който пресичал опасната линия, падал в ръцете на секуритате.

    „Румънските военни са забелязвали и наблюдавали НЛО и създания с огромни глави и крехки, слаби тела, облечени в сребристи костюми.  Но никой не смеел да говори за тази тема табу или да прави коментари за това, което е забелязвано, отбелязва авторът във вестник Zolcalo Saltillo.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/ceausescu-si-legaturile-lui-extraterestre-teoria-infioratoare-conform-careia-temutul-dict-1052833.html

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *