7 признака, че сте намерили любимата си работа

    rabota1. Можете да се занимавате с работата на живота си по всяко време, при всякакви обстоятелства и при всякакво самочувствие.

    2. Вие се потапят в процеса на работа веднага и задълго. Съсредоточаването ви в работата е като дълбока медитация. Времето и всичко, което става наоколо, престават да имат значение.

    3. Вие изпитвате постоянна нужда от професионално развитие и придобиване на нови знания. Участвате  в дискусии, свързани с любимата ви работа.

    4. Вие безплатно споделята опита си с други хора. Знанията си  получавате  лесно и сте готови да ги споделяте лесно. Вие не се тревожите от това, че някой ще стане по-добър от вас, използвайки вашите знания.

    5. Вие сте с либерално мислене. Любимата ви работа ви зарежда с енергия, която изразходвате за занимателни неща. Вие сте отворени за нови запознанства, пътувания и експериментиране.

    6. Парите не са определящ фактор за вас. Ако сте напълно потопени в бизнеса на живота си, тогава  лесно харчите за него значителна част от парите си. И с течение на времето любимата ви работа ви носи приходи със същата лекота.

    7. Можете да забележите, че желаните от вас събития се  формират сами, а вие само  трябва да наблюдавате отстрани. Новите запознанства, творчески идеи, като че ли сами навлизат в живота ви

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *