Сценарий за Третата световна война – втора част

    Иран – обществен враг номер едно .   С оглед на иранска заплаха за петродоларите, Иран е в подобно, но много по-опасно положение от Ирак през 2001 година. Както всички вече знаем, събитията от 11 септември 2001 дадоха извинение да бъде нападнат Ирак. Не, Ирак не е отговорен за атаките от 11/9, което бе признато от президента Буш.

    Но това не попречи на Буш да обърне в своя полза емоциите за 9/11 така, че Америка да смеси концепциите и мълчаливо да се съгласи с нахлуването в Ирак.

    В този контекст, защо е било необходимо да се завладява Ирак? Отговорът е прост, Саддам Хюсеин се опитваше да продава петрола си за твърда валута, различна от доларите (т.е. и за евро).

    Той създаваше заплаха за Федералния резерв и в същото време представляваше заплаха дори и за централните банкери в седалището им, иначе известно като Банката за международни разплащания, която контролира всички централни банки.

    По това време тези банкери бяха готови на всичко, за да премахнат заплахата за контролираната от тях резервна валута в света, а именно –  щатския долар.

    След приключване на втората война в Ирак Exxon и BP контролираха 80 процента от иракските петролни полета, и никой не продава иракски петрол за евро или злато. Въпреки това, играта се разви  по друг начин – Иран   замени  Ирак като основна заплаха за стабилността на банкнотите на федералния резерв.

    Иран икономически разрушава Съединените щати. За съжаление,  за всеки мъж, жена и дете в Америка, този ден на икономическа разплата стремително наближава.

    Китай започнаха да купуват ирански петрол за злато. Неговият пример бе последван от Индия, както и от руснаците. Дните на петродоларите са преброени, и, следователно, дните са преброени  и на единственият източник на подкрепа за долара.

    Русия и Китай предупредиха американците

    Да се създаде претекст за започване на война, а  след това успешно да се захрани американската общественост с идеята, че трябва да се воюва – е едно. Но  да се спечели войната – е съвсем друго. Колко сериозни са китайците и руснаците в  решимостта си да се противопоставят на   САЩ?

    Предвид факта, че китайският президент Ху, и генерал-майор Чжан Чжаочжун заплашиха САЩ с ядрена война ако нападне Иран, предпазливостта диктува, че новото издание на „оста на злото“ ясно обозначи границите на допустимото.

    И   още за американската империя

    Америка е изправена пред много трудна дилема. Ако ние сме принудени да се съгласим с руската и китайската заплаха от война за нахлуване в  Иран, нашият долар ще се срине. Ако след превземането на Сирия  ние атакуваме Иран, ядрените сили с грозните си армии обещават да отговорят. Америка може да преживе първото нахлуване на нейна територия след войната от 1812 година.

    Възможно е в играта с балансиране на границата на войната с руснаците и китайците, американците да се ограничат само до завладяването на Сирия, за да проверят  решимостта на последните. Въпреки това аз не мисля, че вероятността за това е висока. Федералният резерв няма да се откаже от думата си.

    Те вече  елиминираха Кадафи и Хюсеин в името на петродоларите. Те няма да отстъпят на иранците, китайците и руснаците, защото ще воюват и умират не техните  деца, а нашите. Така че има ли смисъл в това, че елитите свалят надолу цената на златото, така че да може да си купят толкова, колкото си искат на най-ниска цена?

    Те възнамеряват да  бъдат единствените оцелели в края на следващата голяма война, която ще сложи край на всички войни.

    А какво ще  каже елитът за да тръгнем на война? Можете да бъдете сигурни, че ще има повече акции под чужд флаг, една от друга по-ужасни. И на кой, мислите, ще прехвърлят вината? Не е нужно да си гений, за да предположиш, че последният случай под фалшив флаг ще бъде ядрен, след което вратите на ада ще се отворят.

    Заключение

    Ясно е – долу ръцете от Иран или ще получим  Трета световна война. Но дали някой наистина вярва, че Федералният резерв ще изтрие това? Може ли курсът към  трета светова война да  бъде причината, поради която САЩ са напуснати от толкова много банкери, защото те знаят какво ще се случи?

    Какво отношение към това имат акциите под чуждо знаме? Предлагам подсказка – веднага след като започнете да разбирате целите на глобалистите, експлозиите на Бостънския маратон и последствията от въвеждането на военно положение биха обяснили много.

    На последния въпрос е най-лесно да се отговори, защото правителството е оставило следи от документи, които описват извънредното положение, и това описание е страшно. В следващите няколко епизоди от тази серия, ще   отговоря на всички тези въпроси, а може би дори не само за тях.

    http://www.thecommonsenseshow.com/2013/04/28/the-blueprint-for-wwiii/

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *