Скритите технологии: Свободната енергия, Хроновизор

хрСвободната енергия. Никола Тесла е бил източник на вдъхновение не само за рошавите металисти от осемдесетте години, но и истински  гений.  През 1899 г. той намира начин да заобиколи  изгарянето на изкопаеми горива и опъването на въздушни електропроводи, доказвайки, че с помощта на електрическите  трептения на йонизацията в горните слоеве на атмосферата, може да се получава „свободна енергия“.

Дж. П. Морган, финансирал научните изследвания на Tесла доста съжалил за направените „покупки“, когато разбрал, че свободната енергия за всички, няма да доведе до същите ползи като, да речем, представянето на хората сметки за всеки ват консумиран от тях.

Moрган забива поредния гвоздей в ковчега на свободната енергия, разгонвайки другите инвеститори, за да може мечтата на Тесла със сигурност   да умре.

hronoskopХРОНОВИЗОР

Какво ли щяхте да направите, ако имате устройство, което може да гледа в бъдещето и в миналото? И при това без да ви помага  Кристофър Лойд (актьорът, изиграл доктора от трилогията  „Назад в бъдещето”). Италианският свещеник отец Пелегрино Мария Ернети през 60-те години на миналия век твърди, че е изобретил нещо, което нарича Хроновизор –позволяващо му да стане свидетел на разпъването на Христос на кръста, например.

Приборът давал възможност на зрителите да наблюдават всяко събитие в историята на човечеството, след настройка към остатъчните вибрации, които се съхраняват във Вселената  след  всяко едно действие.  (В неговата група от  изследователи и  конструктори влизал и Енрико Ферми, който е част и от екипа, разработил първата атомна бомба).

На смъртното си легло Ферми признава, че е измислил картината на древна Гърция и разпятието  на Христос, но настоявал, че Хроновизорът, който по това време вече бил изчезнал, все пак е работил.

Не е чудно, че поддръжниците на конспиративните теории сочат Ватикана като вероятен притежател на оригиналния Хроновизор сега.

Ватикана призова за създаване на Световно правителство и Нов световен ред

Главата на католическата църква Папа Бенедикт XVI призова да се създаде Световно правителство и …

И още за Ватикана и извънземните

Oтскоро астрономите от Ватикана провеждат активна изследователска дейност в търсенето на извънземни форми на…

Ватикана официално призна, че ангелите съществуват

Ватикана официално призна, че ангелите съществуват

Официални представители на католическата църква потвърдиха съществуването на ангели, но  увериха, че те всъщност…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *