Учените искат да изобретят хапче срещу интелект

    hapcheБритански учени искат да  разработят лекарство, което може трайно да намали интелигентността с 10, 30 и 50 пункта по IQ-скалата на Айзенк

    „Идиотите са по-голямата част от населението на Земята. Те не поумняват и никога няма да започнат да държат адвкватно. Но вие трябва да се промените, защото сте в малцинство, „- пише Slon, позовавайки се на Sleepthinker.

    Едно хапче s MinusIQ може да намали интелекта в зависимост от концентрацията на активната съставка.

    Разработчиците препоръчват коефициент на интелигентност 70.

    „Не се притеснявайте, с това ниво на IQ, все още ще можете да си завържете обувката или … да напишете средно слушана рап песен“ – казват  изследователите. (За България- да станете депутат и да слушате чалга.)

    След получаване на  MinusIQ трябва да прекарвате деня у дома, гледайки MTV или с четене на таблоидите (За БГ – ТВ Планета, Битиви, вестници като Монитор, Телеграф…). След добър нощен сън, ще намерите, че самосъзнанието е  недостатък на увереност  и дори старите страхове и учтивост ще са изчезнали, но  радост ще ви носят   скокове от покрива или шофиране в пияно състояние, твърдят учени. За съжаление, лекарството има страничен ефект:

    „Всички хора, на които неприличате, изведнъж ще започнат да ви дразнят – представители на различна раса и сексуална ориентация, тези, които имат повече пари, и като цяло, всички, които са различни от вас.“

    Въпреки този недостатък, светът като цяло ще изглежда много по-добре, казват   създателите на MinusIQ.

    Учените съобщават, че засега лекарството е  концепция, затова потенциалните купувачи все още няма как да го намерят в продажба.

    (Авторизиран превод – Mustang)

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *