Ватикана призова за създаване на Световно правителство и Нов световен ред

    Главата на католическата църква Папа Бенедикт XVI призова да се създаде Световно правителство и  Нов Световен Ред.

    В реч пред Папския съвет от 3 декември 2012 папата е  призовал за „изграждане на глобално общество със съответните пълномощия, за да служи „за доброто на човешкия род,“.

    Като средство за защита на глобалния свят и  справедливост,  визията на папата за установяване на света правителство и нов световен ред, изглежда не се основава на създаването на една супердържава, а  на нов орган за управление, който предвижда за онези политици, които са на власт, критерии за оценки и препоръки за действие.

    Папата каза:

    Предлаганият орган (Световно правителство) няма да бъде суперсила, концентрирана в ръцете на няколко души, които да властват над всички, експлоатирайки най-слабите.

    Папата също така споделя визията си за новия орган като „морална сила“ или морален авторитет, който ще има „силата на влияние, в съответствие с разума, което означава колективна власт, ограничена в  компетентността си от закона.“

    Тези последните коментари на папата и Католическата църква едва ли са изненадващи, като се има предвид, че през 2010 г.  католическата църква поиска създаването на  нова Световна централна банка, която да отговаря за регулиране на глобалната финансова индустрия и за международната парична маса.

    Както беше съобщено,  Ватикана се е опитвала да създаде „наднационална власт“, която да има глобален обхват и „универсална юрисдикция“, за да направлява и контролира световната икономическа политика и вземането на решения.

    Новото сближаване на Китай с Русия,  желанието за  интервенция  от страна Организацията на обединените нации върху контрола на интернет и на последните коментари, направени от католическата църква указват, че новият световен ред ще установи такъв курс, от който света просто няма да  може да се възстанови .

    http://www.theglobalistreport.com/vatican-world-government-new-world-order/

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *