Румънски физик: Предстои най-красивия Апокалипсис

    Един от изследователите на проблемите в енергетиката на Земята Анку Динке коментира в интервю за румънската преса съобщенията за т.н. край на света, приписван  на календара на маите, за който се предполага, че ще настъпи на 21 декември 2012 г.

    Тайната на т. нар. край на света е, че на 21 декември 2012 г. честотата на вибрациите на Земята ще достигне рекордно висока стойност – 12.6 – 12.8 Hz. Хората, които са в състояние да се „настроят“ на тази честота ще печелят в   духовен план.

    Това изявление бе направено от румънския физик  Анку Динке, изобретател  в областта на биологията,  съобщава  румънското издание Clic.

    При това румънският физик твърди, че край на света няма да има.

    „Забавлявайте се, яжте, пийте и се разхождайте със семейството си. Така ще отпразнувате най-красивия  Апокалипсис „- казва той.

    В същото време, както   предполага румънския физик, увеличаването на честотата на вибрациите на планетата може да има отрицателно въздействие върху здравето на хората, податливи на такива колебания на климата.

    Физикът е съставил ориентировъчна карта на географски райони, които са защитени от влиянието на отрицателната енергия на Земята.

    Според него е много важно къде ще се намирате на 21 декември. Физикът казва, че в Румъния има определени области, които са под влияние на негативната енергия, докато други са защитени от „добри духове“. В зависимост от това къде ще бъде човек в този ден, животът му ще се промени към по-добро или по-лошо, смята ученият.

    Заслужава да се отбележи, че през 2011 г. Динке  получи най-високата държавна награда за изобретяването на биолазер.

    Фрески с Апокалипсиса са открити в румънска църква

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *