Киану Рийвс преследван от странни нещастия

    Ако се вгледаме в успешния холивудски актьор Киану Рийвс, е трудно да си представим,  че  няколко години подред го преследват чудовищни катастрофи.

    Първо той едва не загива с мотоциклета си в каньона  Toпанга. Това се оказва първият предвестник на кошмарите, които застигат в бъдеще актьора.

    Дългоочакваната му дъщеря се ражда мъртва, а любимата му Дженифър Симон, майка на починалото бебе, няколко месеца по-късно умира в автомобилна катастрофа, много приличаща на  самоубийство.

    След това от левкемия умира и любимата сестра на Киану – Ким Рийвс.

    Тези ужасяващи събития явно са лишили актьора от вяра в светлото и доброто. Той е обхванат от тежка депресия, и след това напълно се затваря  в себе си.

    Не е изненадващо, че напоследък той играе в трагични и мрачни роли. Явно те  най-добре разкриват мрачното състояние на душата на успешния актьор.

    Бел. ред. Явно кошмарът на „Матрицата“ не пожали и Киану. Трябва да се отбележи, че един от авторите на филма Лари Уашовски смени пола си и вече е Лана. По време на снимките на култовата трилогия са отбелязани странни трагични инциденти. Но за тях – друг път.

    А тук може да прочетете и едно скорошно интервю с актьора :

    Киану Рийвс – най-богатият скитник в Холивуд

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *