Брад Пит пожертва $ 100 хиляди в подкрепа на еднополовите браковe

    Изглежда, че  Брад Пит не би трябвало да има нищо общо с проблемите на хората с нетрадиционна ориентация, той е сгоден за една от най-красивите актриси в света, има шест деца, а списъкът на бившите му  любовни постижения е впечатляващ.

    Оказва се, че  Брад винаги се е притеснявал от това , че хомосексуалните двойки в страната му не винаги са в състояние да се радват на живот в брак. Борейки се  за правата на сексуалните малцинства, Пит дори обеща да не се жени за Джоли докато не бъде  позволено това на всички хора, които се обичат.

    Това свое обещание актьорът може и да не изпълни,  той вече е сгоден. Затова пък е решил да подкрепи гейовете и лесбийките материално, дарявайки на  фонда за борба за човешки права 100 000 долара.

    „Ние сме горди, че  работим с него“, – радват се от фонда, защото освен пари,  Брад Пит вдига авторитета на организации по целия свят.

    Що се отнася до собствената му сватба, актьорът казва, че всичко са решили децата. Двамата с Анджелина Джоли са готови да се кажат клетвата си  за вярност един към друг най-много заради децата, които искат да видят сватбата на звездните си  родители.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *