Български учен: Водата може да чуе молитвите ни

    Екип от български учени – биофизикът проф. Антон Антонов, биотерапевтът Цветана Грълъбава и инж. Живко Желев получиха официално у нас патент за свое откритие. Научният експеримент се нарича „Метод и устройство за изследване на психофизичното състояние на човека под влияние на радио, телевизионни и медийни продукти“.

    В своите изследвания учените доказват как информацията въздейства на връзките между водните молекули, а това се получава чрез промяна на спектрите на водата. Методът е представян на редица международни форуми, а през 2003 година получава и швейцарски приз.

    Българските учени изследвали как се променят спектрите на две двойки водни капки. При едните проби човек държал в ръцете си чаша с вода и слушал любима музика по радио, а другите – нямали контакт с него.

    Установили, че от начина, по който човек възприема звука водата променя
    структурата си. Водните молекули според проф. Антонов реагират на
    биофизичните процеси в човешкото тяло, а то се състои от над 60% от вода.

    Проф. Антон Антонов – биофизик: – Информацията от водата се предава на ДНК това е едно от последните направления в клетъчната биология ролята на външните фактори директно върху ДНК и то чрез водата такава е и нашата концепция.

    Екипът на проф. Антонов прилага метода на спектрите докато човек решава логическа задача. От двете страни на скалпа на главата докато мисли стоят капсули с вода. Информацията,регистрирана при взаимодействието на човешката мисъл с водните молекули според биофизика дори се съхранява в
    продължение на няколко седмици.

    Проф. Антон Антонов: – Този метод на спектрите на водата работи, той ни дава информация, че има различие и че има излъчване от ляво и от дясно свързано с активността на лявата и дясната половина на мозъка, това е много важен факт.

    Водните молекули с връзките си наподобяват структурата на човешкия
    мозък, казва още проф. Антонов. Чрез своя метод за изследване на
    психофизичното състояние на човека под влияние на радио, телевизионни и
    медийни продукти екипът доказва, че с мислите си, възприемайки картина и
    звук, човек може да влияе на водата.

    Водата може да чуе молитвите ни, казва още биофизикът и съветва преди да я изпием, докато я държим в ръцете си, просто да насочим към нея положителните си мисли или пък да и кажем, че искаме да сме здрави.

    ВИДЕО

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *