Старите телефонни кабини се превръщат в гигантски смартфони

В Ню Йорк ще трансформират безполезните вече телефонни кабини, станали ненужни,  в огромни смартфони.  Много съвременни хора вече не   използват домашен телефон. С развитието на модерните технологии  познатите неща стават безполезни, което означава, че се налага тяхната модернизация.

Например, в Ню Йорк започват „модернизиране“, на безполезните телефонни кабини. Компанията   City24x7 преоборудва телефонните кабини „Big Apple“ в информационни панели, които са свързани към Интернет. Сега, вместо апарати там ще бъдат монтирани панели със сензорни екрани, напомнящи  на гигантски смартфони.

SmartScreen ще позволи на всеки да получи информация за района, в който се намира, за времето, трафика, градския транспорт, за близки  ресторанти и клубове, новини и аварии, и да намери своето местоположение на картата. В памет на оригиналните телефонни кабини , в новите модели ще има възможност за разговори, но чрез Skype. В кабините  ще има също така и Wi-Fi точки за достъп.

През следващите няколко месеца в Ню Йорк  ще бъдат инсталирани около 250 панели SmartScreen. Може би те също ще се появят и в други големи градове по целия свят.

loading...

Post Comment