БНР разгръща нова медийна платформа – интернет радио бин@p

    Само месец, след като откри най-новата си регионална радиостанция в Бургас,на 19 юли БНРстартира следващ нов проект – интернет радио бин@p.

    Новият глас в модерната дигитална среда ще има 2 пъти по 3 часа видео блог „на живо” и стрийминг в 7 денонощни музикални канала, в които ще има ротация на всички музикални жанрове. БИН@Р е кросмедия от нов тип. Първото българско интернет радио дава възможност на аудиторията си да излезе от матрицата на очакваното, като слушателят става и зрител, участник в социална мрежа. Той може сам да програмира своето участие и да изгражда „своето” радио чрез блог от възможности, които му предлага новият продукт. БИН@Р е гранична сфера между технологиите и езиковите средства на радиото, телевизията и социалните мрежи. Той ще провокира на младите, към които е ориентирана основната част от програмните линии.

    Публиката ще може сама да надгражда съдържание, да създава плейлисти, или да чуе харесвано предаване в избрано време.

     

    „Такива радиостанции са рядкост все още в в Европа, което само доказва водещите ни позиции в тази най – нова технологична област”, отбелязва генералният директор на БНР Валери Тодоров.

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *