Денят, в който животните проговориха

    Днес в 12 часа във всички кланици на България по някакъв невероятен начин, всички животни, подготвени за клане, изведнъж са започнали да говорят с човешки гласове. Внезапно водените на заколение кокошки, прасета, говеда, агнета, овце, патици са започнали да крещят в един глас: „Не искаме да ни убивате повече! Не искаме да ни убивате повече! „

    Изумените касапи веднага докладвали на началството, което е реагирало светкавично: на касапите спешно са раздадени тапи за уши и розови очила. За по-малко от час кланетата са започнали да се провеждат по установения график.

    За инцидента са информирани висши правителствени ръководители, които гневно са коментирали:

    „Тази Тройна коалиция си позволява вече твърде много! Научи животните да говорят! Сега трева ли ще трябва да пасем???“

    Представители на медии, пожелали да посетят някоя кланица, за да чуят исканията на животните, преди влизането си там, са получили тапи за уши, а на камерите и микрофоните са поставени затъмнени стъкла и заглушители.

    Единствено една от националните телевизии , част от международна корпорация коментира случката така:

    Заради увеличението на заплатите на  касапите, те са си позволили да се надрусат и са започнали да халюцинират, че животните им говорят. След спешната намеса на оторизираните и правоохранителни органи, заплатите са им намалени, което ще сведе до минимум възможностите да си купуват халюциногени. Всъщност се оказало, че не животните са проговорили, а на тях така им се искало, защото ги мързи да работят…

    От тройната коалиция коментираха случката така:

    „Ако някой смята, че ние можем без да сме управляващи, да въздействаме на когото и да било – то това е долна инсинуация.

    Да, виновни сме за това, че цената на тока скача рязко, но за случката с животните не сме отговорни….“

    Засега не са реагирали от РЗС, Кунева, СДС, ДПС и Атака…

    Написано със сарказъм, но можеше и да е истина. Теодор Павлов (С)

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *