Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини (видео)

    Основната причина за образуването на злокачествени тумори според италианския д-р Тулио Симончини (във видеото) са гъбичните инфекции. Макар че може да има и други причини. В момента според него няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях освен содата за хляб (натриев бикарбонат).

    Антимикотичните средства, които в момента се предлагат в аптеките, не могат да проникнат в мицела   (гъбичната колония), освен може би в началото на терапията. Самите препарати действат в периферията на мицела без да проникват в дълбочината му.

    Гъбичките са в състояние бързо да мутират своята генетична структура. След първоначалното успешно третиране с фунгицидни препарати гъбичките успяват в кратко време да се прекодират и преработят, в резултат на което по-нататък не получават увреждане. Парадоксалното е, че дори могат да се възползват от високата доза на лекарствата, които стават токсични за човешкото тяло, но не и за гъбичките. (Още подробности за това, как фармацевтичната мафия крие още от 1969 г., че знае всичко за причината и лечението на рака – вижте ТУК, а също погледнете непременно и ТУК).

    Натривият бикарбонат от друга страна има проста структура и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в мицела, запазва за дълго време способността си на проникване и бързо се разгражда. По този начин гъбичният мицел няма достатъчно време да се прекодира.

    Бикарбонатната терапия трябва да се прилага в големи дози, непрекъснато поне в продължение на 7-8 дни за първия цикъл, което гарантира намаляването на тумора от 2 до 4 сантиметра в рамките на 3-4 дни, показват наблюденията на д-р Симончини.

    Като цяло максималната доза при венозно приложение в един курс на лечение е около 500 кубически см. на 5 % натриев бикарбонат с възможност за увеличаване или намаляване на дозата с 20 % в зависимост от килограмите на пациента и от разпространението на тумора.

    Трябва да се подчертае, натриевият бикарбонат е безвреден, затова дозите са едни и същи независимо от възрастта на пациента, както и наличните му придружаващи заболявания.

    За да се увеличи ефективността на натриевия бикарбонат е по-полезно директното въздействие върху лезиите, причинени от тумор. Това се постига чрез артериография, както и чрез поставяне на катетри.

    По този начин почти всички органи могат да бъдат лекувани безопасно, бързо и ефективно чрез терапия със сода бикарбонат. Изключение прави костната система поради по-малкия приток на кръв в нея.

    Селективната артериография е изключително мощно оръжие срещу гъбичките, което може винаги да бъде използвано при лечението на рака. Но някои тумори могат да бъдат третирани по изключително прост начин.

    Рак на пикочния мехур: В продължение на пет дни с помощта на катетър в пикочния мехур се вкарва 100-250 милилитра разтвор на 5% натриев бикарбонат. Цикълът може да се повтори няколко пъти с почивки от 7 до 10 дни. Като при продължаване на терапията почивките между терапиите се удължават.

    По време на манипулацията е добре пациентът да върти тялото си във всички положения, за да се облеят всички части на мехура.

    Рак в устната кухина ( на езика, венците, небцето, сливиците). В тези случаи ако лезията е повърхностна, простото изплакване с хлебна сода има лечебен ефект ( 1 супена лъжица в чаша вода два пъти дневно по 10 минути).

    Рак на белия дроб: Въздействието върху белодробните тумори става чрез интравенозно вливане на 5-процентов разтвор на натриев бикарбонат. Въздействието е по-ефективно върху тумори и метастази с размери по-малки от 4 см. Курсът на лечение е 5-6 дни, а след почивка от 4 дни – през ден в продължение на две седмици.

    Тумори на мозъка: Дори тези първични или метастатични тумори са чувствителни към натриев бикарбонат при 5% интравенозно, приложен при същите условия за терапия както при рак на белия дроб.

    Тумори на стомаха: Ако туморът се развива в стомашната кухина, а не в стената на стомаха, ефект има изпиването на 1 чаена лъжичка сода в чаша вода два пъти на ден сутрин и вечер преди хранене.

    Преди да предприемете интравенозно и интраартериално лечение със сода бикарбонат, непременно се консултирайте с вашия доверен лекар или с медик, който е отворен за оригинални, прости и възможно най-безвредни методи за лечение, посъветва дипломираният доктор, консултирал за snaiper-bg.net този  текст. Останалите терапии едва ли ще ви навредят с нещо.

    http://snaiper-bg.net

    бел.ред.: 30думи не препоръчва никакво лечение, а само дава различни гледни точки.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *