Астрофизици твърдят, че са открили мистичната Нибиру

    Американските астрофизици Джон Матис и Даниел Уитмайер от Университета на Луизиана сензационно твърдят, че са открили  нова планета в Слънчевата система – Нибиру (Планетата X). Тя, според учените, може да повлияе на движението на небесните тела в нашата орбита, и да притегли към  Земята опасен астероид или комета, което може да доведе до истински апокалипсис …През декември 2010 г. космическият телескоп WISE изпрати  на Земята резултатите от космическите изследвания в инфрачервения диапазон. На границата  на Слънчевата система, той е открил гигантска червена  планета.

    Американските астрофизици  Джон Матис и Даниел Уитмайер чакат  този момент в продължение на 12 години. Още през 1999 г. те предположили, че отвъд орбитата на Плутон трябва да има масивен обект, с размер няколко пъти по-голям от Юпитер. И сега се  появява  доказателство.

    Официалното представяне на света на тази сензация, която може да преобърне всички съществуващи концепции за Космоса и човешката история, националната космическа агенция НАСА предвижда за март 2012.

    Планетата Х  не може да бъде открити от конвенционалните оптични телескопи. Тя е твърде далече и е студена. Но тя може да с „види“ в инфрачервения спектър.

    Джон Матис: „Тя напомня по размери Юпитер, но нейната маса е  500 пъти повече. Юпитер се състои от  70% водород, 25% хелий и още 5 %-  тежки елементи „.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *