СССР и Китай воювали заедно срещу флотилия НЛО?

    Между двете световни войни, Китай изпраща войски в пустинята Гоби за да   намери предполагаемия вход в загадъчната страна Агарта. Сякаш загубили ума си и загубили контрол над тялото си, ден след ден, войниците се въртят в кръг на едно и също място, докато загадъчната сила не ги пуска. Изчерпани психически и физически войниците се връщат  у дома с празни ръце.

    Тази история е описана в книгата  „Животът на Великите“ на известния американски пътешественик Baird Spaulding. Други области, в които се предполага, че са входовете и изходите в Агарта са на Хималаите, Тибет, планината Тян-Шан, които винаги са били обвити в мистерия.

    Николай Рьорих има събрани достатъчно доказателства, че високо в планините на Kун-Лун и Тян-Шан са забравените долини, където често се виждат мистериозни светещи предмети, принадлежали не на НЛО, а на подземните жители на Шамбала.

    През 1970 г.  особено се „отличава“ пустинята Гоби – там се стига до военни действия и е използван дори ядрено оръжие!

    Почти цял месец, като като че ли подигравателно, на границата на СССР и Китай, на ята са летели НЛО. Те са засечени и от руските както и от китайски военни. Но на 24 април търпението и на СССР и на Китай се изчерпва – излетелите от Москва за Владивосток стратегически бомбардировачи изчезнали в неизвестна посока. За да ги търсят са  хвърлени 200 самолета, но търсенето е неуспешна. След това, като се анализират всички траектории на полети на НЛО се оказва, че всички те са излитали от област в пустинята Гоби.

    За да се изясни ситуацията, под прикритието на военни учения в зададения район, който е на 1 000 км североизточно от Улан Батор, са  изпратени една китайска и две съветски дивизии. В този ден, стотици самолети бомбардират места в пустинята, водят се тежки боеве. Според информация, изтекла в Хонг Конг и след това на запад, става известно, че по време на „ученията“ е била разрушена някаква подземна база, както и  съоръжения от тунели, които се разклоняват на много километри. Убити са стотици войници. Много са си задавали  следния въпрос: що за база е била и чия, след като не особено приятелските страни тогава  СССР и Китай са решили да действат заедно?

    Напоследък все по-сериозно уфологията започва да се вслушва в древни легенди. Някои дори смятат, че на нашата планета има тунел, т. нар. „Старгейт“, от който можете да отидете навсякъде във вселената.

    http://tainy.net/13312-obitel-korolya-mira.html#ixzz154le4Aej

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *