Храна и съкращаване на населението: Рокфелер (втора част)

    Продължение : Фондът на братята Рокфелер, създаден от Международната служба за събиране на информация за агро-биотехнологии подходи (International Service for the Acquisition of Agri-biotech Applications, ISAAA) и Фондацията  Рокфелер са основен донор. ISAAA се занимава с насърчаване на  производителите на семена от ГМО в развиващите се страни.

    Според Уилям Енгдал (William Engdahl), тя е спонсорирана от компанията „Монсанто“, САЩ, химико- биотехнологичната компания   Dow AgroSayensis », САЩ; хранителната компания Cargill, САЩ;  хранителната компания Bayer CropScience, Германия; мистериозната  ‘Anonymous Donor’, САЩ, и  Агенцията за международно развитие на щатския Държавен департамент (US-AID of the State Department).Заслужава да се отбележи, че книгата на Robert Deitch  „Канабис: Преразглеждане на историята на  Америка» (‘Hemp: American History Revisited’)  обяснява, че Голямата депресия не е била причинена от колапса на фондовия пазар на Уолстрийт през 1929 г., а от Забраната (18 -тата поправка, която забранява алкохола от 1920 до премахването   през 1933 г.). Други производства, освен производството на алкохолни напитки, в които се използват и алкохол, също са били унищожени.

    Дейч  (Deitch) твърди, че основните заинтересовани страни, такива като Рокфелер (петролната корпорация Стандарт Ойл „) и Мелън (петролна корпорация), демонизрират алкохола не с цел насърчаване на морала, а  за да се избегне конкуренцията. Автомобилна индустрия е в начален стадий, но те (Рокфелер, Мелън – прибл. transl.) искат да завладеят  енергийния пазар. Така че те изработват план за отстраняване на конкуренцията на автомобилите, работещи с алкохол.

    По-късно, през 1937 г., след упорито лобиране те са направили същото с канабиса: чре измама и обвинение във всички грехове,  марихуаната от  коноп е забранена. Конопът съдържа само микроскопични части от THC (активната съставка на марихуаната) (тетрахидроканабинол – прибл. превод), обаче, тя се счита за „контролирано вещество“.

    Конопът е непретенциозно растение, което не се нуждае от пестициди и хербициди и се използва за производство на коноп, масло, изделия от хартия, биоразградима пластмаса, лекарства и текстилни изделия. Също така е един отличен хранителен продукт. Тъй като „разбойниците- барони“ (Рокфелер и Мелън – нефт, DuPont – химични вещества и Хърст – печатни медии) са уплашени, те се обединяват, за да обявят извън закона конопа.

    След това по време на Втората световна война, се появява  необходимостта от коноп, така че тогава се позволява да се отглежда. Конопът създава заплаха за Рокфелер не само защото от него  се получва  масло, а защото канабисът (Cannibis, Lat. Името на коноп. – Прибл. Transl.) се използва като лекарство, което поставя под заплаха монопола им на фармацевтични продукти.

    През 1973 г. като губернатор на щата Ню Йорк, Нелсън Рокфелер обявява канабиса за опияняващо вещество  в първия списък  в „Законите на Рокфелер за наркотиците » (‘Rockefeller Drug Laws’), които предвиждат тежки санкции за притежаване и продажба на наркотици (включително марихуана) , които биха могли да доведат до лишаване от свобода от 15 години или до доживотен затвор.

    Доколкото  и други държави последват  този пример, това става началото на една злополучна „война срещу наркотиците“ в Америка.

    (11) Калифорния, като  използва 10-та поправка (права на щатите) е първият щат, който хвърля предизвикателство на федералното правителство да легализира марихуаната за медицински цели. Четиринадесет други щати го  последват. Калифорния ще гласува за легализирането на марихуаната през ноември. Законопроектът може да бъде приет, тъй като правителството иска да го обложи с данък.

    По ирония на съдбата, през 2006 г., за да се позволи на земеделските стопани да отглеждат  коноп, двете камари на законодателя в Калифорния одобряват  законопроекта, но колективистът Арнолд Шварценегер наложи вето, „защото“, казва той, „Марихуаната и конопа са неразличими от гледна точка на федералното право. Конопът би могъл да бъде от голяма полза в спасяването на фалиралата икономика на Калифорния.

    Петнадесет други държави са предложили или приели закони, които  позволяват отглеждането на коноп, но те се страхуват от Федералната агенция за контрол на наркотиците.

    (12) Интересно е, че през ноември предстои гласуване в Калифорния, за да се поеме инициативата за легализиране на марихуаната. Това означава, че ако законът бъде одобрен, всеки ще може да  пуши марихуана по някаква причина, а не да се ограничава с медицинска употреба. Това е важно поради две  причини: първо, това ще позволи отглеждането на коноп за  консумация, производство на конопено масло, естествени пластмаси, хартия и т.н., и второ, че ще анулира Федералния закон за наркотичните вещества, като така ще се изпълнени Десетата поправка за суверенитета на щатите.

    Източник: “RogueGovernment.com”, США – 08 юни  2010 г.
    „Food and Depopulation: Rockefeller Family „

    1.http://www.theholisticoption.com/Pages/Video_King_Corn_Documentary_219.aspx
    2. http://www.naturalnews.com/028638_EPA_water_supply.html
    3. http://www.youtube.com/watch?v=nD9ezi55mO4&feature=related
    4. www. MorphCity.com
    5. http://www.mindfully.org/GE/2005/Geopolitics-GM-Food6mar05.htm
    6. http://www.newdemocracyworld.org/Bill-Gates-3.pdf
    7. http://www.realityzone.com/hiddenagenda2.html
    8. http://www.infowars.com/murder-of-the-internet-and-the-free-market/
    9. http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Revolution
    10. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7529
    11. http://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_drug_laws
    12. http://www.naturalnews.com/020625_hemp_farming_politics.html

    Вижте и Първа част: Храна и съкращаване на населението: Рокфелер

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *