НЛО се появява, когато загива полския президент Лех Качински

    В поредица от статии ще публикуваме редица необясними факти, свързани с наблюдения на НЛО, които се появяват преди, по време и след важни събития на Земята, някои от тях, променили историята. Каква е връзката на НЛО с тези събития, само наблюдатели ли са или нещо друго? Никой досега не е разбрал…

    Вече има твърде много версии за  смъртта на полският президент Лех Качински и по-голямата част от политическия елит на
    тази страна. Но има и друга версия, която все още е в процес на обсъждане  изключително в кръга на специалистите. Защо – ще разберете по-нататък.

    Както знаете, при опита за кацане президентският самолет се отклонява от основната лента най-малко със 150 метра. Някои от тези, които са били  на летището твърдят, че в самия момент, когато самолета започва да пада, са забелязали странен предмет на небето, като НЛО.

    В първите минути след катастрофата никой не е искал да говори – едни от шока, а други от страх. Но когато хората започват да говорят и  започват да  анализират, се оказва, че един подобен предмет е „висял“ в района на терминала само няколко дни преди катастрофата на Ту-154.

    По -късно идва и  разкритието, че неидентифицираният обект е видян и от пилотите, но в книгата за записите на полетите този факт не е отразен. Една от причините е опасението, че свидетелите ще бъдат сметнати, меко казано, за луди (но източници от следствието потвърждават, че се разглежда и  тази версия).

    Трябва да се подчертае, че всичко по-горе написано не е полет на фантазията и във всеки случай не е черен хумор. А като доказателство, че там, където се случват важни събития с висока степен на вероятност се появяват и НЛО,  MIG.ua публикува (без съкращения) статия от Руската информационна мрежа под наименованието „НЛО по време на важни събития.“

    Голям интерес предизвикват целенасочените действия на  НЛО, които по различни начини са свързани с човешката дейност. И те никак не са малко. Към тях спадат в частност, многократната поява на НЛО по време на важни световни събития събития.

    (На снимката горе е НЛО, което се появява в момента на инагурацията на американския президент Барак Обама).
    Следва.

    НЛО се появяват на Земята при важни събития-втора част

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *