Полицията издирва Йордан Лечков

    Столичната полиция издирва кмета на Сливен и вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков. Това съобщиха от пресцентъра на МВР за „Дневник“. Оттам обясниха, че той е бил спрян заради превишена скорост на  бул. „П. К. Яворов“ в София . Документите му са били проверени, като „той не се е държал особено прилично, дори грубо, след което е отпрашил“, допълниха от МВР.

    Органите на реда издирват Лечков именно заради неприличното му държание.

    Пред www.dariknews.bg шефът на столичната полиция Валентин Йорданов каза, че Лечков се издирва, защото карал с превишена скорост по булеварда и не спрял на подадения от пътен полицай сигнал. Според комисар Йорданов кметът на Сливен показал и неприлични знаци на служителя на МВР. По случая имало и свидетели.

    Йордан Лечков не отговаря на мобилния си телефон. „Не знам какво твърди полицията, личната ми карта остана при полицаите. Имаха някакви претенции, нека го докажат, ако могат“, каза кметът на Сливен пред www.dariknews.bg. Той обясни, че спрял на сигнала на служителите на реда. „Аз мога да кажа, че са ми откраднали личната карта, пък. Няма никакъв инцидент, съвсем нормално е, ако съм направил нарушение, имам номер на колата, да ми пратят паяк. Нека да ми пратят личната карта. Това са глупости и полицейщини“, каза още той.

    презБългария | Полицията издирва Йордан Лечков – Dnevnik.bg.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *